nieuws

Shimano opent eigen verkoopkantoor in Denemarken

algemeen

Shimano opent eigen verkoopkantoor in Denemarken
Om de positie in de Europese markt uit te breiden, start Shimano met de verkoop vanuit eigen verkoopkantoren in Denemarken en de Baltische staten

Om eigen dochterondernemingen op te zetten en de positie in de Europese markt uit te breiden, start Shimano met de verkoop vanuit eigen verkoopkantoren in Denemarken en de Baltische staten. Dit zal plaatsvinden met ingang van 1 juli 2013.

De Deense markt zal vanaf die datum worden afgedekt door het nieuw op te richten eigen Shimano verkoopkantoor, gevestigd in Kopenhagen. Dit verkoopkantoor profiteert van de distributie vanuit Shimano’s Europese centrale magazijn in Nunspeet, van waaruit ook de Benelux, Frankrijk, Zweden, Finland en Noorwegen worden beleverd.

Baltische staten

De Baltische landen zullen in eerste instantie worden beleverd vanuit het Poolse magazijn van Shimano, dat is gevestigd in Poznan. Concrete details over hoe dit in de toekomst zal gaan worden, zijn nog niet bekend.

Reageer op dit artikel