nieuws

Het beste van Tweewieler in 2012

algemeen

Het beste van Tweewieler in 2012

In meer dan 500 redactionele pagina’s heeft Tweewieler binnen haar 92e jaargang weer uitgebreid verslag gedaan van alles wat speelt binnen de tweewielersector. Om nog eens terug te kijken, omdat er uit die ruim 500 pagina’s vol met berichten, verslagen, interviews en reportages zaken naar voren komen die ook voor 2013 nog ten zeerste spelen, hebben we een overzicht gemaakt van de meest spraakmakende artikelen: het beste van Tweewieler in 2012.

Dit overzicht zal duidelijk maken dat uw vakblad allang niet meer alleen een maandelijks overzicht biedt van de nieuwtjes binnen de sector en de nieuwste producten. Tweewieler doet meer, veel meer.

Tweewieler wil vooral het een en ander losmaken bij haar lezers. We willen aanzetten geven tot veranderingsprocessen waar iedere speler binnen de Nederlandse en Belgische fietssector zijn voordeel mee zou kunnen doen.

Tweewieler Live
Dat doen we bijvoorbeeld met het organiseren van een jaarlijks evenement. In 2010 en 2011 heeft Tweewieler het e-Mobility Congres georganiseerd. Het e-Mobility Congres heet tegewoordig (met ingang van het 2012 evenement) Tweewieler Live, omdat we er meer het stempel van uw vakblad op willen drukken.

Tweewieler Winkel van het Jaar Verkiezing
Het is overigens niet het enige evenement dat Tweewieler organiseert: de Tweewielerwinkel van het Jaar Verkiezing is ook een initiatief van uw vakblad. Daarmee willen wij ook het een en ander teweeg brengen; dat anderen een voorbeeld nemen aan de winnaar van de verkiezing en daarmee geïnspireerd worden om hun eigen winkels en hun eigen bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen.

Veranderingsprocessen
Wat u op de volgende pagina’s hopelijk ook op zal vallen, is dat Tweewieler een stevige discussie niet uit de weg gaat, liever daar de aanzet toe geeft. Dat dit ergens toe leidt, dat het veranderingsprocessen in gang zet, is in 2012 duidelijk geworden. De discussie over het winterordersysteem (zie de pagina’s daarover verderop) heeft daadwerkelijk veranderingen in gang gezet. Ik wens u veel leesplezier!

Klik hier voor Het beste van Tweewieler 2012.

Jack Oortwijn
Hoofdredacteur Tweewieler

Reageer op dit artikel