nieuws

Groothandel Gransier naar nieuw pand

algemeen

Groothandel Gransier naar nieuw pand
Impressie van het nieuwe pand van groothandel Gransier aan de autoboulevard in Heerlen.

Hoewel het nog even duurt, kondigt groothandel Gransier alvast de verhuizing naar een nieuw, groter, pand aan. “Vanwege onze continue groei is het niet langer mogelijk om in het huidige pand te blijven, en door de beperkte uitbreidingsmogelijkheden van ons pand was de keus voor nieuwbouw snel gemaakt,” zegt Dolf Gransier.

Gransier is groothandel in fietsen, fietsonderdelen en ook scooteronderdelen. Dat is een van de redenen van de groei. “Er zijn nog weinig groothandels die zowel fietsonderdelen als scooteronderdelen in het assortiment hebben,” zegt Gransier. Ook nieuwe internationale klanten dragen bij aan de groei. “We hebben klanten in Duitsland en België, maar ook in landen als Spanje en Frankrijk. Ook in eigen land melden zich wekelijks nieuwe klanten. Ik denk dat ons zeer complete assortiment tegen een redelijke prijs, de goede service en de korte lijnen, bijdragen aan ons succes. Persoonlijk contact is voor ons heel belangrijk.”

Nieuwe artikelen
Het zeer complete assortiment is een speerpunt voor Gransier. “Klanten moeten bij ons voor alles terecht kunnen. Zeker voor gemengde tweewielerbedrijven geldt dit. Ons assortiment breiden wij constant uit. Alleen al in de afgelopen decembermaand kwamen er zo’n 200 artikelen bij. De levering van complete fietsen hebben we afgebouwd, ten gunste van het assortiment onderdelen en accessoires.”

Over enkele maanden start de nieuwbouw van groothandel Gransier op de autoboulevard in Heerlen. De bouw zal ongeveer vier tot vijf maanden in beslag nemen. In december 2013 kan de groothandel verhuizen, wat gevierd zal worden met een feestelijke opening van het nieuwe pand begin 2014.

Reageer op dit artikel