nieuws

FietsNED pechpas uitgebreid met rechtshulp van DAS

algemeen

FietsNED pechpas uitgebreid met rechtshulp van DAS
Catrinus van der Veen (ANP)

FietsNED bv en rechtsbijstandverzekaar DAS hebben de handen ineen geslagen om houders van de pechpas nog beter hulp te bieden. Fietsers die betrokken raken bij een ongeval waarbij niet alleen sprake is van schade aan de fiets, maar ook van lichamelijk letsel, kunnen voortaan ook aanspraak maken op letselschadebijstand van DAS.

De pechpashouder wordt daarbij volledig ontzorgd, Aldus FietsNED. Abonnees die een ongeluk krijgen, kunnen dit melden via de FietsNED-servicelijn. Indien nodig schakelen de telefonistes van FietsNED een adviseur ‘personenschade’ van DAS in. De rechtshulp betekent volgens FietsNED niet dat de pechpas in 2013 duurder wordt.

Reageer op dit artikel