nieuws

Epke Zonderland tekent sponsorcontract met Gazelle

algemeen

Epke Zonderland tekent sponsorcontract met Gazelle
Na ondertekening van het contract doet Epke Zonderland de aftrap voor een wedstrijd ‘rekstok hangen’.

Op de stand van Gazelle op de FietsVAK zal Olympisch kampioen rekstok, Epke Zonderland, een sponsorcontract ondertekenen. Dat gebeurt tijdens een persbijeenkomst op zondag 20 januari van 12.30 tot 13.30 uur.

De bijeenkomst start met een korte film over Epke Zonderland. Eric Otto, commercieel directeur van Gazelle, zal de kampioen tevens een aantal vragen stellen over zijn sportieve plannen. Hierna is de ondertekening van het contract door Zonderland en Jaap Merkus, algemeen directeur van Koninklijke Gazelle en aansluitend doet Epke Zonderland de aftrap voor een wedstrijd ‘rekstok hangen’.

Reageer op dit artikel