nieuws

Cookies en Tweewieler.nl

algemeen

Cookies en Tweewieler.nl

Sinds 1 januari 2013 zijn wij wettelijk verplicht uw toestemming te vragen om cookies te mogen gebruiken als u onze website bezoekt. Reed Business Media / Reed Business Education, uitgever van Tweewieler.nl gebruikt cookies om meer service te kunnen bieden aan de bezoekers van onze websites.

U kunt dan denken aan het onthouden van uw taalvoorkeuren en uw inloggegevens, zodat u niet iedere keer opnieuw hoeft in te loggen als u bijvoorbeeld wilt reageren op een van onze artikelen. Cookies helpen ons ook om door ons geleverde informatie nog beter af te stemmen op de belangstelling van de bezoekers van onze websites. Op die manier kunnen we u nu en in de toekomst voorzien van op u afgestemde informatie. U hoeft vanaf 17 januari 2013 bij het eerste bezoek aan onze website slechts eenmalig de cookies te accepteren. Na acceptatie kunt u als vanouds alle informatie zien.

Reageer op dit artikel