nieuws

Rectificatie bericht TradeCare

algemeen

Rectificatie bericht TradeCare
TradeCare fietsen worden gemaakt in Europa en bestaan uit veelal Europese componenten.

Vorige week heeft gedurende zeer korte tijd een bericht omtrent de gestopte samenwerking tussen FietsNED en TradeCare op www.tweewieler.nl gestaan. De tekst van dit bericht bevatte foutieve informatie omtrent TradeCare. Op tweewieler.nl stond: ‘TradeCare verkoopt met name Chinese fietsmerken’.

TradeCare meldt Tweewieler: ‘Onze fietsen worden gemaakt in Europa en bestaan uit veelal Europese componenten (> 80 %). Met name de servicegevoelige onderdelen zoals velgen, trapas (THUN), achternaven (Shimano, Velostee ) et cetera zijn allemaal van Europees fabrikaat, maar ook zaken als spatborden, achterdragers, stuurpennen, etc.’

TradeCare service
‘TradeCare verbetert haar serviceactiviteiten naar haar afnemers. Dit door naast een mobiel service netwerkook een vast netwerk aan serviceadressen te introduceren. Deze vaste adressen zijn winkels (waaronder ook vakhandel en derhalve lezers van Tweewieler) die herkenbaar worden als TradeCare servicepunt. Zij verzorgen de garantiegevallen en serviceaanvragen voor de merken Hollandia, Pelikaan, Rössler, Swinckels, Heraut e.d. Mede door de hoge kwaliteit van afmontage van deze fietsen kunnen we ook bij deze servicepunten terecht.’

‘Zoals gezegd, TradeCare biedt, naast de vaste servicepunten, ook nog een mobiel service netwerk dat bestaat uit fietsenmakers met een volledig ingerichte mobiele werkplaats. Deze fietsenmakers werken als zelfstandig ondernemer en worden, indien gewenst, door ons call center ingezet.  Hiermee beantwoorden we op de vraag van de markt naar zowel mobiele service alsmede service via vaste service punten. Zoals aangegeven, de mobiele fietsenmakers die ingeschakeld worden, werken niet via een overkoepelde organisatie, maar rechtstreeks met TradeCare. Dit service beleid zal dus ongewijzigd blijven voor 2013.’

Reageer op dit artikel