nieuws

Prinses Margriet bij 120-jarig jubileum Gazelle

algemeen

Prinses Margriet bij 120-jarig jubileum Gazelle
Prinses Margriet viert het 120-jarig bestaan van Gazelle mee.

Prinses Margriet zal vrijdag 14 december de viering van het 120-jarig jubileum van Koninklijke Gazelle bijwonen. Op die dag wordt stilgestaan bij de productie van de veertienmiljoenste fiets van Gazelle.

Prinses Margriet zal tijdens haar bezoek een rondleiding door de fabriek van Gazelle in Dieren maken, waarbij zij uitleg krijgt over het productieproces.

Ter gelegenheid van het jubileum worden een aantal elektrische fietsen ter beschikking gesteld aan de stichting Spieren voor Spieren. Prinses Margriet was twintig jaar geleden eveneens aanwezig bij de verlening van het predicaat ‘Koninklijk’ aan Gazelle.

Reageer op dit artikel