nieuws

Wilier gaat ook dealer direct

algemeen

Wilier gaat ook dealer direct

Het Italiaanse merk Wilier Triestina heeft de samenwerking met Veltec Benelux stopgezet. Wilier meldt dat dealers vanaf vandaag Wilier-producten rechtstreeks kunnen bestellen bij Wilier Italië. Op deze manier garandeert Wilier zijn klanten een gegarandeerde en accurate levering.

Dealers hoeven slechts een e-mail te sturen naar: orders@wilier.it of naar claudio@wilier.it waarin ze een klantenaccount aanvragen. Op die manier kunnen dealers vlot en rechtstreeks bij het Italiaanse merk gaan bestellen.

Toegangscodes en eigen dealeraccount
Wilier meldt verder dat zodra ze de aanvraag hebben ontvangen, ze toegangscodes sturen waarmee de dealer terecht kan op de B2B-zone van www.wilier.it (te vinden rechtsbovenaan onder de button ‘Tool’). In deze online B2B-tool kan men de voorraad bekijken, speciale aanbiedingen raadplegen, de status van de orders opvolgen en orders online plaatsen.

Wilier zegt ervan overtuigd te zijn dat deze nieuwe manier van werken Wilier Triestina dealers ten goede zal komen.

Reageer op dit artikel