nieuws

Shimano blijft sponsor Team Argos-Shimano wielerploeg

algemeen

Shimano blijft sponsor Team Argos-Shimano wielerploeg
Links Iwan Spekenbrink, rechts Mark van Rooij van Shimano.

Shimano is ook de komende twee jaar als sponsor verbonden aan de Nederlandse wielerploeg Team Argos-Shimano. Dat hebben ploeg en fietsonderdelenfabrikant vrijdag laten weten.

Argos-Shimano boekte afgelopen jaar meer dan 25 overwinningen, waaronder vijf etappes in de Vuelta. De kans is groot dat de ploeg van Iwan Spekenbrink komend jaar een licentie voor de WorldTour krijgt.

Shimano speelde een belangrijke rol om op het punt te komen waar we nu als team zijn. In deze turbulente tijden laat Shimano zien dat ze gecommiteerd en betrokken zijn bij ons team en fietsen in het algemeen”, aldus Spekenbrink.

Reageer op dit artikel