nieuws

Rutteman en Dutch Perfect gaan samenwerken

algemeen

Rutteman en Dutch Perfect gaan samenwerken
Theo Hekman van Rutteman (links) en Ronald Agricola van Dutch Perfect (rechts) zien veel voordelen in de samenwerking.

Groothandel in tweewielerbanden Rutteman gaat nauw samenwerken met Dutch Perfect, de fabrikant van de bekende No-Flat banden. De buitendienst van Rutteman gaat naast de No-Flat banden van Dutch Perfect ook de nieuwe E-Tiger banden leveren bij haar klanten.

Ronald Agricola, salesmanager van Dutch Perfect: “De samenwerking met Rutteman zorgt ervoor dat wij onze buitendienst kunnen inzetten bij nieuwe prospects en onze eigen klanten om daarmee een extra impuls te geven aan onze ambitieuze groeidoelstelling.”

‘Prima marge voor de detaillist’
“Ook voor Rutteman biedt de samenwerking voordelen”, vervolgt Theo Hekman, directeur van Rutteman: “Dutch Perfect biedt anti-lekbanden vanuit een Nederlandse achtergrond, geschikt voor de verkoop- en verhuurmarkt. De banden kunnen in het hogere segment door de detaillist met een prima marge verkocht worden.”

Rutteman voegt met Dutch Perfect een extra merk toe aan haar toch al uitgebreide assortiment en benadrukt daarmee nog eens extra haar status van dé bandenspecialist voor de detailhandel.

Reageer op dit artikel