nieuws

Nieuwe Area Sales Manager Vredestein Two Wheel Tyres

algemeen

Nieuwe Area Sales Manager Vredestein Two Wheel Tyres
De nieuwe sales area manager bij Vredestein Two Wheel Tyres, Bjorn Gast.

Björn Gast is per 26 november aangesteld als Area Sales Manager voor Vredestein. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verkoop van Vredestein fietsbanden in een groot aantal landen in Europa. Hij volgt Coen Bosch op, die eerder dit jaar Apollo Vredestein verliet om zijn carrière te vervolgen als Key Account Manager Bike bij Philips Lighting.

Met als uitvalsbasis Enschede wordt Björn verantwoordelijk voor de verkoop van Vredestein fietsbanden aan fietsfabrikanten en distributiepartners van Vredestein in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Oost-Europa. In zijn nieuwe functie zal Björn de uitdaging aannemen om de groei in deze markten een succesvol vervolg te geven.

Na het volgen van zijn opleiding International Business and Languages aan de Hanzehogeschool van Groningen ging Björn aan de slag als internationaal expediënt bij transport onderneming Transinfo. In 2003 vervolgde hij zijn carrière bij beddenbedrijf Koninklijke Auping te Deventer. Hier was hij in totaal negen jaar werkzaam, onder andere als Product Manager, Account Manager en in de laatste jaren als Sales Manager. In diezelfde periode volgde hij via Saxion Hogeschool zijn NIMA-B opleiding en later nog de opleiding Business Administration aan de TSM Business School in Enschede.

Reageer op dit artikel