nieuws

Multicycle nieuwe hoofdsponsor Riwald Dakar Team

algemeen

Multicycle nieuwe hoofdsponsor Riwald Dakar Team
Multicycle wil de naamsbekendheid vergroten door het Riwald Dakar Team te sponsoren.

Multiccycle gaat het Riwald Dakar Team sponsoren. “Door de samenwerking met het Riwald Dakar Team willen wij onze merkbekendheid vergroten. Maar er zijn meer parallellen”, aldus Jeroen Biesbroek, directeur van Multicycle.

“Onze fietsen zijn net als de auto’s en truck van het team gebouwd om langdurige belasting aan te kunnen. Bovendien hebben wij net als het Riwald Dakar Team de ambitie om als kleine fabrikant de wereldspelers te verslaan op basis van nuchtere prestaties en kwaliteit”, vindt Joeroen Biesbroek van Multicycle.

Het Riwald Dakar Team verwelkomt verder smeermiddelen producent Eurol en SeaVSAT (breedband communicatieoplossingen via satelliet) als hoofdspsonsor. Samen met deze innovatieve Nederlandse bedrijven wil het team tijdens de Dakar Rally 2013 op jacht naar nieuwe successen.

Reageer op dit artikel