nieuws

Kruitbosch reist met dealers naar fabriek Selle Royal

algemeen

Kruitbosch reist met dealers naar fabriek Selle Royal
Bij Selle Royal konden de dealers zien hoe de zadels gemaakt worden.

Kruitbosch Cycle Universe (KCU) is vorige week met een aantal Selle Royal-dealers afgereisd naar de fabriek van het zadelmerk. Aanleiding hiervoor was een actie met het zadel Becoz, die KCU in samenwerking met Selle Royal had opgezet voor haar klanten.

Na loting werd bepaald wie de winnaars van de dealerreis waren: Meulendijks uit Someren, TSO uit Groningen, Kemper uit Den Haag, Van Herk uit Veldhoven en Helpman uit Groningen.

Op donderdag 25 oktober vertrokken de vijf dealers met KCU naar de Noord-Italiaanse stad Pozzoleone, het hart van de Noord-Italiaanse fietsindustrie. Daar bezochten ze eerst de fabriek van Selle Royal. De historie, ambities en de producten van de zadelfabrikant kwamen tijdens een rondleiding uitgebreid aan bod.

Verder kregen de dealers meer informatie gekregen over de andere merken van Selle Royal, zoals Fi’zik en Brooks en mochten zij een eigen Respiro-zadel maken.

Reageer op dit artikel