nieuws

Hartje Bike Event met e-bike verkooptraining druk bezocht

algemeen

Hartje Bike Event met e-bike verkooptraining druk bezocht
Hartje presenteerde zich dit jaar voor het eerst niet op Bike MOTION, maar met een eigen huisshow. Honderden dealers bezochten de show en namen deel aan de e-bike trainingen.

Groothandel Hartje hield afgelopen zondag en maandag voor het eerst een eigen huisshow in Expo Houten. Beide dagen werd een e-bike verkooptraining aangeboden. Een paar honderd dealers bezochten de show in Houten, waar de gezellige en relaxte sfeer de boventoon voerde.

“De e-bike verkooptraining was een groot succes,” vertelt woordvoerder van Hartje Ron Yanse. “Elke training werd massaal bezocht, we moesten extra stoelen bijzetten vanwege de grote belangstelling.” De training, gegeven door Jurgen Kruitbosch, werd aangevuld met specifieke producttechnische informatie van NuVinci en TranzX.

‘Volgend jaar weer eigen huisshow
Yanse roemt de sfeer die er was. “Dit is de eerste keer dat wij ons niet meer op Bike MOTION Benelux presenteerden, maar een compleet eigen event hebben neergezet. Dat is heel goed bevallen. Werkelijk iedereen ervoer de sfeer als positief, gezellig, en vooral relaxt. Ook onze leveranciers die er stonden, waren zeer positief. We houden volgend jaar dus zeker weer een eigen huisshow en zullen niet meer terugkeren naar Bike MOTION.”

Veel merken van Hartje waren te zien op het event, en volgend jaar wordt dat nog uitgebreid. Te zien waren Contec, Basil, Bobike, Sigma, New Looxs, Yepp, CST en SW Stahl en de fietsmerken Conway, Victoria e, Victoria, Noxon, Zuiderzee en Finnlo. Naast de vele productnieuwtjes, konden bezoekers genieten van een lunch of het Happy Hour met buffet.

Reageer op dit artikel