nieuws

De Vos Racefietsen opent assemblagehal voor Garnelli racefietsen

algemeen

De Vos Racefietsen opent assemblagehal voor Garnelli racefietsen
Het nog in aanbouw zijnde pand waarin aanstaande zondag en maandag de Garnelli-assemblagehal en het Servicepunt Leeuwarden worden geopend.

Vos Fietsen uit Zwanenburg opent op zondag 11 en maandag 12 november een assemblagehal voor Garnelli racefietsen en een servicepunt in Leeuwarden. Als speciale gasten zullen aanwezig zijn op zondag oud-Tour de France renner Rini Wagtmans en op maandag meervoudig Nederlands kampioen Jan de Nijs.

De Vos Racefietsen zet de deur open voor iedereen die belangstelling heeft voor wielrennen om de opening van de assemblagehal voor Garnelli racefietsen en het nieuwe Servicepunt in Leeuwarden mee te maken (Ceresweg 12, 8938 BG Leeuwarden, 12 – 19 u). Tevens staan daar alle Pinarello 2013 modellen die Vos Fietsen speciaal voor de opening naar het assemblage centrum hebben gehaald.

Klanten uit Noord-Nederland bedienen
Reden van de opening van een assemblagehal en servicepunt is volgens De Vos Racefietsen dat veel van hun klanten uit Noord-Nederland komen, uit de grote steden Leeuwarden, Groningen, Assen en de plattelandsgemeenten in die regio. Vos Fietsen zegt op zijn site: “Omdat de afstand naar Zwanenburg voor sommige mensen toch een hoge drempel blijkt, hebben wij een service- en afhaalpunt opgezet in Leeuwarden. Hiervoor hebben wij maar liefst 250m2 gereserveerd in de Garnelli race- en mountainbikes assemblagehal.”

Van Italië naar Nederland
Verder meldt De Vos Racefietsen: “De Garnelli-fietsen werden voorheen geassembleerd en opgebouwd in Italië, maar door de grote vraag naar Garnelli is er gekozen voor een assemblagehal in Nederland, Leeuwarden. Van daaruit worden de Garnelli dealers voorzien van fietsen en kunnen ze op deze manier nog beter bediend worden.”

Reageer op dit artikel