nieuws

CUBE opent tweede logistiek centrum

algemeen

CUBE opent tweede logistiek centrum
CUBE heeft een tweede logistiek centrum geopend in Waldershof, Duitsland, om de exponentiële groei van het merk te faciliteren.

De officiële opening van een nieuw logistiek centrum van CUBE in Waldershof, Duitsland vond deze maand plaats. Marcus Pürner, oprichter van CUBE, zei tijdens de openingsceremonie: “19 jaar geleden toen het bedrijf werd opgericht hadden we niet verwacht dat CUBE zo groot zou worden en twee jaar geleden hadden we niet verwacht dat we vandaag een tweede logistiek centrum zouden openen.”

Het huidige logistiek centrum van 8.000 m2 beschikte over onvoldoende capaciteit om de markt te bedienen. Het nieuwe logistiek centrum biedt 7.200 m2 extra opslagruimte voor CUBE fietsen en accessoires.

Ruim 6.200 pallets met accessoires en onderdelen kunnen worden opgeslagen. Dit is nodig vanwege de exponentiële groei van het merk. De totale investering van de logistieke uitbreiding bedraagt ruim tien miljoen euro.

In 2012 zijn er totaal 320.000 fietsen geproduceerd en verkocht, de verwachtingen voor 2013 zijn uiterst positief.

Reageer op dit artikel