nieuws

Cortina aanwezig op Résidence de la Mode

algemeen

Cortina aanwezig op Résidence de la Mode
Voor het ontwerpen van mode zocht ontwerper Michael Barnaart inspiratie bij de fietsen van Cortina.

Op het KCU Bike Event presenteerde Kruitbosch tijdens een modeshow de nieuwste modellen uit de collectie voor 2013, waarbij de Haagse modeontwerper Michael Barnaart van Bergen voor de modellen een stijlvolle creatie ontwierp. In zijn woonplaats Den Haag vindt van vrijdag 23 november tot en met zondag 2 december het modepublieksprogramma Résidence de la Mode plaats. Cortina is daarbij aanwezig.

Zo zal Cortina te zien zijn in ‘Le Parcours de la Mode’. Deze moderoute loopt door de binnenstad van Den Haag en leidt langs verschillende tijdelijke en bestaande modezaken. De etalages van een leegstaand pand in de Papestraat worden voor de gelegenheid omgetoverd tot Cortina fashion-etalages.

Hierin zullen niet alleen de pronkstukken uit de fietscollectie getoond worden, maar ook de outfits die Michael Barnaart heeft ontworpen, waarbij hij geïnspireerd werd door de fietsen van Cortina. De Papestraat is tevens de straat waar de eigen boetiek van Michael Barnaart van Bergen is.

Résidence de la Mode wordt georganiseerd voor iedereen die interesse heeft in mode. Naast het genoemde programma is er nog veel meer te beleven tussen 23 november en 2 december. Op www.residencedelamode.nl is het totale programma te vinden.

Reageer op dit artikel