nieuws

C-Parts beëindigt activiteiten

algemeen

C-Parts beëindigt activiteiten

GEFFEN – De activiteiten van agent en grossier C-Parts worden overgenomen door Arjan Kooij. “De economische ontwikkelingen in het algemeen en de uitdagende marktomstandigheden in het bijzonder zijn voor ons aanleiding om te stoppen met de activiteiten van C-Parts,” aldus directeur Leen Boers van C-Parts.

Hij reageert daarmee op berichten dat C-Parts in overleg is met toeleveranciers om te komen tot een regeling. “We bouwen met C-Parts alle activiteiten af. Arjan Kooij gaat afzonderlijk alle activiteiten op zich nemen.”

C-Parts werd opgericht in 2011 en nam per 1 oktober van dat jaar de activiteiten over van H.C. van Es Handelsonderneming B.V., op dat moment in eigendom van Arjan Kooij. C-Parts was actief als agent en grossier en voerde ondermeer de merken Sugino, Odi grips, Neco en Thun.

Passage Trading gaat door
Arjan Kooij, die na de overname van het Van Es pakket door C-Parts in 2011 voor C-Parts de markt bleef vertegenwoordigen, zet de activiteiten voort met zijn bedrijf Passage Trading. Dit bedrijf vertegenwoordigt onder meer de merken Sugino, Neco, Romet, Thun, Gipiemme, Selle SMP, Atranvelo, Marek en RPZ.

Reageer op dit artikel