nieuws

Bike Totaal opnieuw Beste Winkelketen

algemeen

Bike Totaal opnieuw Beste Winkelketen
Voor Bike Totaal is het al de vierde keer dat het tot Beste Winkelketen uitgeroepen wordt.

Bike Totaal is tijdens het ING Retail Jaarprijs Excellent Event op 30 oktober 2012 voor de vierde keer op rij door de consument verkozen tot Beste Winkelketen van 2012 in de categorie Fiets & Vrije tijd.

Bike Totaal scoort op alle onderdelen hoge cijfers. Op de serviceaspecten ‘deskundig en klantvriendelijk personeel’ en ‘assortiment’ scoort Bike Totaal zelfs ruim boven de 8.

Consumenten hechten steeds meer waarde aan het aspect personeel en dan met name klantvriendelijk personeel. Een trend die zich sinds 2010 manifesteert, zo blijkt uit het Beste Winkelketenonderzoek dat Q&A Research & Consultancy heeft uitgevoerd.

De Beste Winkelketen wordt gekozen door het Nederlandse publiek op www.bestewinkelketen.nl. De winkels worden beoordeeld op negen onderdelen, waaronder assortiment, klantvriendelijkheid en deskundigheid van het personeel, service en prijs-kwaliteitverhouding.

De verkiezing tot Beste Winkelketen van het jaar is een initiatief van de Stichting Retail Jaarprijs.

De onderzoeksresultaten zijn hier te downloaden.

Reageer op dit artikel