nieuws

Bike Butler neemt De Poort Trading over

algemeen

Bike Butler neemt De Poort Trading over
Bike Butler is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in fietshelmen, zadeldekjes, sloten, fietstassen, bellen en transportoplossingen op de fiets.

Oudgediende in het fietsenvak Wim de Vries draagt het stokje van zijn bedrijf, de Poort Trading, over aan de Bike Butler. Na ruim 45 jaar in de fietsenbranche vindt Wim het mooi geweest.

De activiteiten van de Poort Trading stoppen per 1 december van dit jaar, de retail kan de producten van de Vries dan bestellen via de portal van bike-butler.nl.

Toegevoegde waarde voor Bike Butler
Michael Chin-Sue, eigenaar van de Bike Butler, spreekt over een mooie toegevoegde waarde: “Het assortiment van De Poort Trading zorgt voor een waardevolle verbreding van ons bestaande aanbod van fietsonderdelen. Wij gaan uiteraard door met de productie en verkoop van hoogwaardige tassen. Om de vakman Wim de Vries te eren, zullen we dat doen onder het nieuwe merk de Poort. Zo werden de Eclips tassen van De Poort Trading in de volksmond altijd al genoemd.“

De bedrijfsfilosofie van Bike Butler sluit volgens Chin-Sue goed aan bij de activiteiten van De Poort Trading. “Wij zijn een enthousiaste groothandel die unieke accessoires aanbiedt en interessante merken vertegenwoordigt. Net als de kleine grossierderij van de Vries, importeert en vertegenwoordigd Bike Butler bepaalde exclusieve agenturen en distribueren wij meerdere generieke merken.”

Producten en merken De Poort Trading en Bike Butler
De Poort Trading is bekend in de tweewielerbranche van de bisonyl tassen en zeiltjes. Daarnaast maken de producten van het Engelse Weldtite en kwaliteitssnelbinders en andere elastieken producten deel uit van het kernassortiment van De Poort Trading. Bike Butler is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in fietshelmen, zadeldekjes, sloten, fietstassen, bellen en transportoplossingen op de fiets.

Reageer op dit artikel