nieuws

Batavus trakteert Premium dealers op vakantie in Spanje

algemeen

Batavus trakteert Premium dealers op vakantie in Spanje
Even geen business maar bijtanken voor de Batavus-dealers.

Batavus trakteerde onlangs haar meer dan vijfhonderd Premium dealers op een vakantie in Spanje. De fietsenfabrikant bedankte op deze manier de dealers en hun gezinnen voor hun inzet.

Voor Batavus was de geheel verzorgde zesdaagse vakantie naar Spanje een investering in de goede relatie die de fietsenfabrikant heeft met haar Premium dealers.

‘Even geen business’
Menno Visser van Batavus: “Dit was een reis die zij verdienden, en dan moet het ook honderd procent ontspanning zijn. Even geen business bespreken, maar lekker ongedwongen met elkaar omgaan, in een prachtige omgeving en met alle luxe voorhanden. Als Batavus hechten we veel waarde aan een goede en persoonlijke band met onze Premium Dealers. Daar investeren we graag in, nu en in de toekomst.”

Tijdens de zesdaagse vakantie konden de dealers meedoen aan tal van activiteiten, zoals het bezoeken van plaatsen als Sevilla, Cadiz en Gibraltar. Ook werd er gegolfd, werd er een musical bezocht, de Flamingo gedanst of gewoon lekker aan het strand gelegen. De dealers konden ook zelf op pad.

Dat de dealers de reis waardeerden, blijkt wel uit de vele bedankjes en bloemen die binnenkomen bij Batavus in Heerenveen.

Reageer op dit artikel