nieuws

Amazing Wheels genomineerd voor KvK IJmond Ondernemingsprijs 2012

algemeen

Amazing Wheels genomineerd voor KvK IJmond Ondernemingsprijs 2012
Amazing Wheels is onder meer bekend van het merk Dutch ID.

Fietsimporteur en -fabrikant Amazing Wheels is genomineerd voor de Kamer van Koophandel IJmond Ondernemingsprijs 2012. Met deze verkiezing wil de Kamer van Koophandel Amsterdam succesvol ondernemerschap belonen en de veelzijdigheid van de economie in de IJmond aantonen.

De prijs valt ten deel aan een echte IJmondse onderneming, die met name opvalt door bijzondere ondernemerskwaliteiten, passie, de authentieke kracht van het product, strategie en financiële performance.

In totaal zijn drie bedrijven genomineerd voor deze prijs, waarvan de winnaar op 13 december 2012 bekend wordt gemaakt. Voor de winnaar is er een gegarandeerde finaleplek in de provinciale verkiezing ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’.

 Een van de drie genomineerden is het Beverwijkse Amazing Wheels, bekend van Dutch ID, Footbike, FirstBike en het bakfietsenmerk Christiania. En misschien nog wel het meest bekend als distributeur van het e-bike merk Flyer.

Elk jaar organiseert de Kamer van Koophandel Amsterdam, in samenspraak met de Haven- en Ondernemersvereniging (HOV) IJmond, de Ondernemersvereniging Heemskerk, Beverwijk, Uitgeest (OHBU) en MKB IJmond (JOIJ) de verkiezing ‘Beste Onderneming van de IJmond’.

Reageer op dit artikel