nieuws

Raad van Bestuur Pon Holdings uitgebreid met Rob Oudshoorn

algemeen

Raad van Bestuur Pon Holdings uitgebreid met Rob Oudshoorn
Rob Oudshoorn gaat zich richten op het verder uitbouwen van zowel de fietsen- als bandendivisie van Pon.

Rob Oudshoorn treedt per 1 januari 2013 toe tot de Raad van Bestuur van Pon Holdings. Oudshoorn gaat zich richten op het verder uitbouwen van zowel de fietsen- als bandendivisie van de internationale handels- en serviceonderneming.

Rob Oudshoorn is sinds 1994 CEO van Apollo Vredestein B.V. in Enschede, producent van Vredestein banden. Daarvoor bekleedde hij diverse internationale topposities bij de Franse bandenfabrikant Michelin. Onder zijn leiding groeide Apollo Vredestein B.V. uit tot een van de belangrijkste spelers in het hoogste segment van de Europese bandenmarkt.

Janus Smalbraak, voorzitter van de Raad van Bestuur van Pon Holdings: “We zijn verheugd met het aantrekken van Rob Oudshoorn. Zijn komst past in onze groeistrategie als internationale mobiliteitsaanbieder.”

Reageer op dit artikel