nieuws

Pon’s volgende overname komt er aan

algemeen

Pon’s volgende overname komt er aan

Het gonsde afgelopen maandag tijdens de vakdag van de Bike Motion Benelux in Utrecht van de geruchten over de volgende overname binnen de fietsindustrie door Pon Holdings.

Deze op handen zijnde overname zal uiteraard worden gedaan door Pon Holding’s dochteronderneming Pon Bicycles Business Group. Dit is de in Almere gevestigde houdstermaatschappij van Derby Cycle, Koninklijke Nederlandse Gazelle en Cervélo.

Groothandel
Het gerucht dat gisteren op de Bike Motion Benelux rondging was dat de Pon Bicycles Business Group op het punt staat een prominente groothandel uit Duitsland over te nemen die actief is in meerdere Europese landen.

De Pon Bicycles Business Group wilde hier niet op reageren.

Reageer op dit artikel