nieuws

Marwi Europe viert jubileum

algemeen

Marwi Europe viert jubileum
Op de foto staan alle personeelsleden van Marwi Europe B.V. Rotterdam. Van links naar rechts: Willem Dirkzwager, Jolanda Sips, Martin Vogt, Saskia Koot en Maurits Elbertse.

Marwi Europe vierde afgelopen maandag het twaalf en een half jarig jubileum. Managing Director Martin Vogt begon dertien en een half jaar geleden met het onderzoek naar de markt voor Marwi Europe B.V. Een jaar later was Marwi Europe B.V. een feit, en stond het bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Het was maandag dubbel feest, want ook Office Sales Manager Maurits Elbertse vierde zijn twaalf en een half jarig jubileum. Martin Vogt haalde herinneringen op en overhandigde Maurits een cadeau.

Martin Vogt werd door zijn medewerkers ook in het zonnetje gezet. Bites and Cakes ontwierp een speciale jubileumtaart, compleet met het eerste pedaal, waar Marwi Europe twaalf en een half jaar geleden mee startte.

Reageer op dit artikel