nieuws

Inschrijving Fiets van het Jaar en Fiets Innovatie Award geopend

algemeen

Inschrijving Fiets van het Jaar en Fiets Innovatie Award geopend
De jaarlijkse verkiezing zet aan tot vernieuwing en stimuleert ontwerpers.

De inschrijving voor de verkiezing Fiets van het Jaar 2013, E-bike van het Jaar 2013 en Fiets Innovatie Award 2013 is geopend. Deze verkiezingen worden georganiseerd door de RAI Vereniging afdeling Fietsen. De termijn voor inzenden sluit op 19 oktober aanstaande.

De verkiezing ‘Fiets van het Jaar’ wordt sinds 1988 georganiseerd op initiatief van RAI Vereniging afdeling Fietsen. De jaarlijkse verkiezing zet aan tot vernieuwing en stimuleert ontwerpers. Maar minstens zo belangrijk is de extra aandacht van de pers en de consument voor de fiets. De verkiezing Fiets en E-bike van het Jaar heeft uitstraling op de gehele bedrijfstak. Voor de pers is de verkiezing een uitstekende aanleiding om over de fiets te schrijven.

Fiets / E-Bike van het Jaar 2013
U kunt hier een inschrijfformulier downloaden. De sluitingsdatum voor inschrijving is 19 oktober 2012. De ingezonden fietsen moeten uiterlijk 3 december beschikbaar zijn voor de jury.

Fiets Innovatie Award 2013
De Fiets Innovatie Award, die sinds 2006 wordt georganiseerd, stimuleert niet alleen innovaties in de fietsbranche, maar brengt ook relevante vernieuwingen op fietsgebied onder de aandacht bij de pers.

Onderscheidend zijn met innovatie
Voorop staat dat productvernieuwing ook als een verbetering door de gebruiker moet worden ervaren. De gebruikersdoelgroep bepaalt namelijk de mate van succes van een innovatie door het gemak of voordeel dat een (ver)nieuw(d) product heeft te bieden.

Inschrijven Fiets Innovatie Award 2013
U kunt hier een inschrijfformulier downloaden en inzenden voor 19 oktober 2012. De uitreiking van de awards zal tijdens FietsVAK 2013 plaatsvinden.

Reageer op dit artikel