nieuws

BBF nieuwe distributeur Johnny Loco in Duitsland

algemeen

BBF nieuwe distributeur Johnny Loco in Duitsland

BBF BIKE GmbH zal als officiële distributeur het Nederlandse merk Johnny Loco gaan voeren in Duitsland. Het netwerk van BBF omvat 3500 dealers in Duitsland.

“Het blijk van vertrouwen dat in ons is uitgesproken om deze stap te maken is te danken aan de professionaliteit waar ons nieuwe salesteam voor staat. Dit, in combinatie met de aangekondigde productvernieuwingen, zorgt ervoor dat we deze samenwerking aan hebben kunnen gaan.”, aldus Hein de Jong, General Manager Johnny Loco Bicycles.

Op de afgelopen Eurobike is de internationale collectie voor het aankomende seizoen reeds gepresenteerd. Volgens Johnny Loco is de collectie goed ontvangen. Verwacht wordt dat meer internationale stappen snel zullen worden gezet.

Reageer op dit artikel