nieuws

Veel fashion op KCU Bike Event

algemeen

Veel fashion op KCU Bike Event
Het KCU Bike Event van Kruitbosch Cycle Universe

Traditiegetrouw organiseert Kruitbosch Cycle Universe in oktober het KCU Bike Event. Op 8, 9, 15 en 16 oktober 2012 zal dit evenement plaatsvinden op een nieuwe locatie in Utrecht. Het thema van dit jaar is ‘The Fashion Factory’.


Dit jaar wil Kruitbosch Cycle Universe het KCU Bike Event naar een nog hoger niveau tillen dan voorgaande jaren. Daarom is gezocht naar een nieuwe en ruimere locatie, die met de DeFabrique in Utrecht is gevonden. Het terrein van deze oude mengvoederfabriek ademt een karakteristieke sfeer en vormt daarmee het perfecte decor voor het KCU Bike Event 2012.

Fashionshow op 15 oktober
In verschillende ruimtes zullen tal van activiteiten het programma vullen. De nieuwe collecties fietsen en accessoires staan centraal. Zo wordt een nieuw Cortina model op verrassende wijze gepresenteerd door een ‘fietsartiest’. De pronkstukken uit de Cortina collectie van 2013 zullen voorgesteld worden tijdens een fashionshow op maandagavond 15 oktober.

Vijf modellen – de winnaars van de Cortina modellenwedstrijd – tonen de fietsen terwijl zij gehuld gaan in exclusieve outfits. De kleding die zij zullen dragen zijn ontworpen door de Haagse modeontwerper Michael Barnaart van Bergen, die hiervoor de Cortina collectie van 2013 als inspiratiebron gebruikte.

Andere merken
Behalve de Cortina collectie van 2013 staan uiteraard de collecties van merken als lief! en Alpina in de schijnwerpers. Ook de accessoires, zoals van de sportieve merken Topeak, Ergon en MET, maar ook van de lifestylemerken Brooks en HappyRainyDays komen ruim aan bod. Naast de al genoemde merken, worden de nieuwe collecties van tal van andere merken getoond.

Tot slot staan er verschillende seminars ingepland. Productseminars, seminars over succesvol retailen en een seminar over het nieuwe online informatiesysteem dat Kruitbosch Cycle Universe binnenkort krijgt. Klik hier voor meer informatie over het evenement.

Reageer op dit artikel