nieuws

Van der Veer Designers versterkt zich door fusie

algemeen

Van der Veer Designers versterkt zich door fusie
De directie van Van der Veer Designers met vlnr: Wim van Dijk, Rik de Reuver, Imre Jacobs en Peter van der Veer.

Van der Veer Designers, vooral bekend doordat het bedrijf al meer dan 25 jaar werkt voor Gazelle, is onlangs gefuseerd met ontwerpbureau JCOBS BV van Imre Jacobs. Hij is toegetreden als partner bij Van der Veer Designers BV waarvan de huidige directie nu bestaat uit: Peter van der Veer, Wim van Dijk, Rik de Reuver en Imre Jacobs.

Na zijn afstuderen is Imre vijf jaar lang bij Van der Veer Designers in dienst geweest als ontwerper. Daarna heeft hij bij Inspirate BV als Design Manager het baby-artikelenmerk Nuna opgezet. Imre heeft vervolgens een aantal jaren het succesvolle ontwerpbureau JCOBS BV gerund.

Sterkere en bredere organisatie
Van der Veer Designers zegt met de fusie met JCOBS BV en het toetreden van Imre in de directie, een nog sterkere en bredere organisatie te zijn geworden. “De verjonging zorgt ook voor de lange termijn continuïteit van het bureau.

Nieuwe relaties
Imre zal zich als ervaren ontwerper en ondernemer over de volle breedte bezig houden met nieuwe relaties en nieuwe uitdagingen met bestaande relaties.”

Naast het werk voor Gazelle is ontwerpbureau Van der Veer Designers verantwoordelijk voor het ontwerp van de nieuwe Yepp fietskinderzitjes lijn van GMG. Ook werken de Geldermalsense ontwerpers aan fietsen voor de gehandicapten en bijzondere bakfietsen voor onder anderen de firma van Raam te Varsseveld. Onlangs werd de Go Cab kinderbakfiets voor de buitenschoolse kinderopvang gepresenteerd.

Reageer op dit artikel