nieuws

Unigarant breidt breidt verkoopteam uit

algemeen

Unigarant breidt breidt verkoopteam uit
Joris Smink zal zich volledig richten op het verder uitbouwen van de positie van Unigarant binnen de tweewielersector. Foto: Unigarant

Unigarant wil haar positie in de tweewielersector verder uitbreiden en heeft hiervoor een nieuwe salesmanager aangenomen per 1 november. Joris Smink (36), afkomstig van Batavus, gaat het verkoopteam versterken en zal voor Unigarant een leidende rol oppakken binnen het tweewielerkanaal.

Joris vervulde bij Batavus vanaf 2005 de functie van verkoopadviseur. Daarvoor was Joris onder andere werkzaam als vertegenwoordiger bij Groothandel Aalten-Kruitbosch in Twello.

Uitbouwen
Joris zal zich volledig richten op het verder uitbouwen van de positie van Unigarant binnen de tweewielersector. Daarnaast zal Joris samen met de huidige Salesmanager Dirk-Jan Dijkstra en het verkoopteam op zoek gaan naar nieuwe distributiepartners in de tweewielerwereld.

Reageer op dit artikel