nieuws

Rob Beset op vierde plek in Management Team Top 50

algemeen

Rob Beset op vierde plek in Management Team Top 50
Rob Beset is door Management Team uitgeroepen tot een van de grootste saleskanonnen van Nederland.

In het nummer van Management Team dat vandaag verschijnt, wordt Rob Beset genoemd als nummer 4 in een Top 50 van saleskanonnen. Rob Beset, huidig Managing Director van Dremefa en eigenaar van bedrijfsadviesbureau Plan B Managers, eindigt in een mooie rij van prominente topverkopers.

In het artikel schrijft Management Team: “Na een 25-jarig dienstverband bij fietsproducent Batavus, waar hij jarenlang directeur was, begon Rob Beset begin dit jaar voor zichzelf met adviesbureau Plan B Managers. In de fietsenbranche is hij een persoonlijkheid, die eind jaren 90 de hele branche een extra omzet van ongeveer 1 miljard bezorgde. Beset is namelijk de man die aan toenmalig minister Willem Vermeend het bedrijfsfietsenplan wist te verkopen. Doceert ook aan Nyenrode.”

In dezelfde lijst eindigt de nieuwe commercieel directeur van Gazelle, Eric Otto, op de 11e plek.

Reageer op dit artikel