nieuws

Montone Cycling dealershow

algemeen

Montone Cycling dealershow
Op de Montone Cycling dealershow worden de nieuwe collecties van Montego, Giro, Edco, Catlike en Etxeondo uitgebreid gepresenteerd.

De 2013 collecties van Montego, Giro, Edco, Catlike en Etxeondo worden 23 en 24 september gepresenteerd op de dealershow van Montone Cycling. Vandaag is de laatste dag waarop dealers de nieuwe collectie kunnen bekijken.

De dealershow heeft plaats bij Montone Cycling in Beverwijk. Dealers kunnen de nieuwe collecties uitgebreid bekijken en zich laten informeren.

De nieuwe modellen worden gepresenteerd in een sfeervolle ambiance, voor de bezoekende dealers worden er op beide dagen de hele dag hapjes en drankjes geserveerd. Ook is er een uitgebreide lunch en aan het eind van de middag staat een lopend buffet klaar voor de bezoekers.

De dealershow duurt vandaag van 10.00 tot 21.00 uur.

Reageer op dit artikel