nieuws

Levering TDR fietsen komt op gang

algemeen

Levering TDR fietsen komt op gang
De eerste TDR fietsen zijn inmiddels in Raalte geassembleerd, Theo de Rooij hoopt de laatste week van september uit te kunnen leveren.

Het team van Theo De Rooij Fietsen (TDR) meldt dat na vele maanden uitstel het einde in zicht lijkt te zijn van de problemen rond de productie en de naamvoering. Afgelopen week zijn de eerste fietsen klaargemaakt om bij de dealers te worden afgeleverd.

Theo de Rooij: “Afgelopen week hebben wij de eerste tientallen fietsen in Raalte geassembleerd en klaargezet om uit te leveren. Deze week hoopten wij de eerste fietsen bij onze dealers en klanten te kunnen bezorgen. Helaas blijken wij voor wat betreft de aanlevering van de laatste onderdelen nog wat vertraging op te lopen. Wij verwachten dat we de fietsen komende week volledig kunnen afwerken en dat we tijdens de laatste week van september met uitlevering kunnen starten. Wij zullen de desbetreffende dealers en hun klanten in de loop van volgende week hierover informeren.”

Van 12 tot en met 15 oktober zal TDR zich presenteren op de Bike MOTION Benelux, stand A047. De Rooij: “Wij willen natuurlijk niets anders dan onze dealers en klanten zo snel mogelijk voorzien van onze fietsen. Wij waarderen het geduld en begrip van onze dealers en hun klanten enorm.”

Reageer op dit artikel