nieuws

VAUDE werkt samen met UPS

algemeen

VAUDE werkt samen met UPS
Logistiek dienstverlener UPS levert bij VAUDE artikelen af

Buitensportmerk VAUDE gaat samenwerken met logistiek dienstverlener UPS. Door te werken met deze wereldwijde logistieke onderneming, ondersteunt VAUDE de beoogde groei in leveringen aan de retail. Dat UPS zich inzet voor een hoge mate van transparantie en eerlijke arbeidsomstandigheden voor haar medewerkers, waren doorslaggevend voor VAUDE om te kiezen voor deze vervoerder.

Afgelopen voorjaar heeft VAUDE zijn logistieke afdeling laten doorlichten. Daaruit bleek dat hun belangrijkste logistieke dienstverlener, GLS, herhaaldelijk kritiek kreeg. Na een strategische selectie is uiteindelijk de keuze gemaakt voor UPS als nieuwe partner. Met 400.000 werknemers, waarvan 43.000 in Europa, is UPS de grootste express-en pakketdienst ter wereld.

 

Uwe Abraham, Logistiek Manager bij VAUDE, is blij met de nieuwe business partner. “Met UPS hebben we een betrouwbare en eerlijke service provider gevonden met een wereldwijde positionering. Dit is een belangrijke strategische stap voor ons groeiproces, vooral voor de internationale markt. We zijn blij dat we de switch met de daarbijbehorende technische aanpassingen voor de uitlevering van de nieuwe wintercollectie hebben gemaakt. Onze dealers kunnen daardoor een betrouwbare en stipte levering van de nieuwe wintercollectie tegemoet zien.”

Reageer op dit artikel