nieuws

Mol Cargo neemt Fietstransportholland.nl over

algemeen

Mol Cargo neemt Fietstransportholland.nl over
Mol Cargo neemt Fietstransportholland.nl over

Transportbedrijf Mol Cargo uit Tiel heeft de online te boeken fietstransporteur www.fietstransportholland.nl overgenomen. Mol Cargo –opgericht in 1931- specialiseerde zich de voorbije decennia in het transport van motoren en scooters, een business die inmiddels goed is voor de helft van het zakencijfer.

Mol Cargo vervoerde het voorbije jaar met 50 trekkers, 65 trailers en 85 man personeel in totaal 120.000 gemotoriseerde tweewielers in heel Europa. Het managersduo Crijn en Pieter Mol wil met de overname van Fietstransportholland.nl een nieuwe markt aansnijden.

Crisis
“De eerste crisisgolf in 2008 konden we vrij gemakkelijk opvangen omdat de scootermarkt toen flink aantrok. Nu voelen we de crisis wel want ook de scooters doen het minder goed. We zijn evenwel een sterk bedrijf”, is Crijn Mol optimistisch gestemd. Momenteel wordt fietstransportholland.nl nog vanuit Gouda gerund, maar vanaf 1 januari 2013 zal Mol Cargo het luik fietstransport in zijn organisatiestructuur in Tiel opnemen.

Bestelwagens
“We zien dat de online verkoop van fietsen en scooters in de lift zit. Door met bestelwagens bij particulieren te gaan leveren willen ze onze activiteiten uitbreiden. De grote leveringen kunnen met onze trucks mee, de kleine bestellingen leveren we met onze bestelwagens”, nog volgens Crijn Mol.

Reageer op dit artikel