nieuws

Trek World opent haar deuren voor consument

algemeen

Trek World opent haar deuren voor consument
Trek World Messe Frankfurt 16-21 juli 2012

AMERSFOORT – Trek World 2013 vindt plaats van 16 – 21 juli 2012 in het beursgebouw van Frankfurt. Meer dan 1.500 Trek dealers uit heel Europa worden hier verwacht. Op de laatste dag, zaterdag 21 juli, opent Trek haar deuren voor alle fietsliefhebbers.

Tijdens deze dag staan er meer dan 400 nieuwe fietsen van de diverse merken van Trek tentoongesteld evenals ruim 3.000 accessoires en onderdelen van Bontrager. Het is de allereerste gelegenheid voor het publiek om de 2013 collecties te kunnen bekijken en het is de enige gelegenheid voor het publiek om de volledige Trek en Bontrager collecties te bekijken.

De toegang is gratis. Kaarten kunnen eenvoudig via http://trekworld.eventbrite.com worden besteld. De kaarten worden vervolgens per post verstuurd en zijn meteen deelnamekaarten voor een grote prijsverloting waarbij nieuwe Trek en Bontrager producten gewonnen kunnen worden.

Reageer op dit artikel