nieuws

Modeontwerper ontwerpt voor Cortina

algemeen

Modeontwerper ontwerpt voor Cortina
Modeontwerper ontwerpt voor Cortina

ZWOLLE – Cortina kreeg vanochtend landelijk aandacht door een bericht in het dagblad Sp!ts. In het bericht wordt melding gemaakt van een unieke samenwerking tussen Cortina en modeontwerper Michael Barnaart van Bergen. Het bericht is ook naar de mode- en lifestylebladen verstuurd en is nu al door verscheidene interessante glossy’s enthousiast ontvangen.

Cortina gaat fietsen combineren met mode. Het fietsmerk heeft een nieuwe collectie gemaakt voor 2013. Geïnspireerd door vijf fietsen uit die collectie, heeft modeontwerper Michael Barnaart van Bergen vijf outfits ontworpen.

 

Deze samenwerking is onderdeel van de fashion-campagne van Cortina. Onlangs organiseerde het merk een modellenwedstrijd. Na een inschrijfronde met vele aanmeldingen, verschillende stemrondes en juryberaden zijn er vijf winnaars overgebleven. Zij zullen verschijnen in alle campagnebeelden van Cortina, die gepubliceerd gaan worden in verschillende bladen en in haar eigen fashion-brochure.

 

Voor de fashion-campagne wilde Cortina samenwerken met een modeontwerper die goed bij Cortina past. Zo kwam het fietsmerk uit op Michael Barnaart van Bergen. Deze Nederlandse modeontwerper is gespecialiseerd in tricot jurken. In 2010 is hij benoemd tot modeambassadeur van Den Haag en een jurk van hem is opgenomen in de collectie van het Gemeentemuseum Den Haag. Hij heeft diverse BN’ers gekleed, onder wie Stacey Rookhuizen en Caro Emerald. Sinds kort heeft Barnaart van Bergen een winkel in Den Haag.

 

In oktober van dit jaar zal de lancering van de gehele fashion campagne plaatsvinden. Op de facebookpagina van Cortina (www.facebook.com/cortinafietsen) kan ondertussen het proces backstage gevolgd worden. Voor meer informatie over Michael Barnaart van Bergen: www.michaelbarnaartvanbergen.com.

Reageer op dit artikel