nieuws

Jarig Juncker trakteert op Tourbezoek

algemeen

Jarig Juncker trakteert op Tourbezoek
Juncker Bike Parts nodigt dealers uit voor bezoek aan start Tour de France

LUIK (B) – Om het 100 jarig jubileum te vieren brachten klanten, leveranciers en medewerkers van Juncker Bike Parts afgelopen zaterdag een bezoek aan de proloog van de Tour de France 2012. In een sfeervolle Ierse pub direct aan het parcours in Luik beleefden zij een zeer geslaagde start van de 99e editie van de Tour.

“Wat is er mooier dan het eeuwfeest samen te kunnen vieren in een omgeving die alles met fietsen te maken heeft”, aldus vertrekkend directeur Menno Visser. Zijn opvolger bij Juncker Bike Parts, Chiem de Winter, verwoordde het als volgt: “De Tour draait sinds 1903 voor de 99e keer, Juncker dateert ook uit die periode. Veel van onze gasten vandaag hebben een nauwe band met fietsen maar waren nog nooit aanwezig bij zo’n spektakel.”

 

Juncker Bike Parts had voor de gelegenheid een Ierse pub direct aan het parcours van de proloog afgehuurd, midden in hartje Luik, waar de renners tweemaal langskwamen op weg naar de finish. De gasten konden vrijwel de hele dag hun eigen plan trekken, er was volop eten en drinken en zelfs de zon scheen uitbundig. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagde dag.

Reageer op dit artikel