nieuws

Winnaars winkelmetamorfose Blomson

algemeen

Winnaars winkelmetamorfose Blomson

Op de FietsVAK 2012, in het bijzijn van Montego ambassadrice Leontien van Moorsel en etaleur Ron Haker werden de winnaars bekendgemaakt van de Blomson Loterij. Een exclusieve loterij voor Montego en BeOne dealers.

 

BEVERWIJK – Op de FietsVAK 2012, in het bijzijn van Montego-ambassadrice Leontien van Moorsel en etaleur Ron Haker werden de winnaars bekendgemaakt van de Blomson Loterij. Een exclusieve loterij voor Montego en BeOne dealers.

Alle dealers hadden voor de FietsVAK 2012 een uniek lot ontvangen. Door dit unieke lot af te geven op de stand van Montego maakten de dealers kans op een winkelmetamorfose, uitgevoerd door Ron Haker. De winkelmetamorfose is inclusief een muurframe met banner, winkelmateriaal en mooie polo’s voor het personeel.

De winnaars

De winnaars van de Blomson loterij zijn:

  • Van Mouwerik in Woerden
  • Profile van Schaik in Leerdam

Op de foto van links naar rechts: Ron Haker, Leontien van Moorsel en Andre Ruiter (sales manager).

Reageer op dit artikel