nieuws

Winkelvloer centraal op BBB Business & Fun Event

algemeen

Winkelvloer centraal op BBB Business & Fun Event
Augusta Benelux BBB Cycling Business & Fun Event

LEIDEN – Op 10 september in Hilversum en 17 september in Brussel houdt BBB Cycling weer een Business & Fun Event voor respectievelijk Nederlandse en Belgische dealers. Het Business & Fun Event van Augusta Benelux richt zich dit jaar op de belangrijkste plek op aarde: de winkelvloer.

Naast professionele presentaties op het gebied van productontwikkeling, marketing en verkoop voegt BBB Cycling in 2012 bovendien nog een extra dimensie toe. Daarbij gaat het bedrijf andere in op de kansen die de nieuwe media bieden voor u als ondernemer.

 

Gelegenheid tot bijpraten

Uiteraard zal ook het stuk Fun niet ontbreken; culinaire verwennerij, in ontspannen sfeer kennis nemen van onze nieuwe producten en de gelegenheid om in gesprek te komen met vakgenoten en BBB’s productontwikkelaars, marketingmensen en verkopers.

 

10 en 17 september 2012

Alle Nederlandse dealers worden dit jaar uitgenodigd op maandag 10 september in Hilversum.

 

Frans- en Nederlandstalige dealers uit zowel België als Luxemburg zijn welkom op maandag 17 september in Brussel.

 

Neem voor deelname aan het BBB Business & Fun event 2013 contact op met uw BBB-accountmanager. Er zijn nog maar een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar.

Reageer op dit artikel