nieuws

Verbakel vestigingen verder onder Hans Struijk vlag

algemeen

Verbakel vestigingen verder onder Hans Struijk vlag

De overname van de Verbakel Fietsfactor winkels in Pijnacker en Nootdorp gaat officieel, juridisch per 1 juli plaatsvinden. Beide zaken gaan onder de Hans Struijk Fietsen vlag opereren. De Verbakel Fietsfactor winkel in Nootdorp wist in 2011 door te dringen tot de finale-ronde van de TweewielerWinkel van het Jaar Verkiezing.

 

AMSTERDAM – De overname van de Verbakel Fietsfactor winkels in Pijnacker en Nootdorp gaat officieel, juridisch per 1 juli plaatsvinden. Beide zaken gaan onder de Hans Struijk Fietsen vlag opereren. De Verbakel Fietsfactor winkel in Nootdorp wist in 2011 door te dringen tot de finale-ronde van de TweewielerWinkel van het Jaar Verkiezing.

De finaleplaats in de TweewielerWinkel van het Jaar Verkiezing van 2011 verdiende de Verbakel Fietsfactor winkel in Nootdorp door de professionele uitstraling van de winkel waarbij de slogan ‘Heb jij de fietsfactor?’ in vele uitingen werd gevoerd. Dit heeft ook de doorslag gegeven bij de overname.

‘Vertrouwen in de strategie van Hans Struijk erg belangrijk’

Timon Rutten en Bastiaan Hagenouw, de directeuren van Hans Struijk Fietsen laten in een persbericht over de overname weten: “Voor Hans Struijk Fietsen was de kwaliteit van de winkelbeleving en de goede mentaliteit van de medewerkers doorslaggevend, deze passen naadloos in de visie van Hans Struijk Fietsen. Voor Ed en Jeroen Verbakel is het vertrouwen in de strategie van Hans Struijk erg belangrijk. Met een gerust hart laten zij hun medewerkers achter bij Timon Rutten en Bastiaan Hagenouw van Hans Struijk Fietsen.”

Het gaat hier om twaalf full en parttime medewerkers werkzaam bij de beide winkels. Zij treden per 1 juli officieel in dienst bij Hans Struijk Fietsen. Als merken bieden de twee Verbakel winkels nu nog de merken Batavus, Gazelle, Koga, Jan Janssen, Santos, Cortina en Flyer. Of al deze merken ook gevoerd gaan worden wanneer de twee winkels gaan opereren onder de Han Struijk vlag is nog niet bekend.

11 winkels binnen de Randstad
Met de winkels in Pijnacker en Nootdorp exploiteert Hans Struijk Fietsen BV 11 winkels die allen binnen de Randstad zijn gevestigd. Naast de winkels behoren ook de webshops Fietsenwinkel.nl en Bikemotion.nl tot de onderneming die geleid wordt door Timon Rutten en Bastiaan Hagenouw.

Voor de overname van de Verbakel winkels bleek uit een persbericht van NPM Capital (een belangrijke investeerder in Hans Struijk Fietsen) dat de jaaromzet van Hans Struijk Fietsen BV op 15 miljoen euro lag. Met de twee forse Verbakel winkels erbij kan daar zeker nog anderhalf tot twee miljoen euro bij worden opgeteld.

Reageer op dit artikel