nieuws

Union War Child fietsen overhandigd

algemeen

Union War Child fietsen overhandigd

DBG heeft 15 speciaal ontworpen Union War Child fietsen ter beschikking gesteld aan War Child. Vorige week overhandigde Joep Stumpe, Sales manager van Union, de fietsen aan War Child.

De Union fietsen zijn bedoeld voor de personeelsleden van War Child om zich makkelijk en snel in de omgeving van het hoofdkantoor in de Amsterdamse binnenstad te kunnen verplaatsen. War Child is een onafhankelijke hulporganisatie die investeert in een vreedzame toekomst voor kinderen die getroffen zijn door oorlog. Met een creatieve en participatieve aanpak helpt War Child kinderen hun oorlogservaringen te verwerken. War Child doet haar werk in samenwerking met tientallen lokale partnerorganisaties en is actief in 12 landen.

Reageer op dit artikel