nieuws

Unigarant fietst bij jubileumfeest groot bedrag bij elkaar voor KWF

algemeen

Unigarant fietst bij jubileumfeest groot bedrag bij elkaar voor KWF

Medewerkers van Unigarant hebben op het 40-jarig jubileumfeest van begin juni € 17.264,90 bij elkaar gefietst voor het goede doel. Lidwien Suur, algemeen directeur van Unigarant Verzekeringen, heeft symbolisch een cheque overhandigd aan Ingrid Ludden, Regiocoördinator Noord-Oost Nederland van KWF Kankerbestrijding.

 

HOOGEVEEN – Medewerkers van Unigarant hebben op het 40-jarig jubileumfeest van begin juni € 17.264,90 bij elkaar gefietst voor het goede doel. Lidwien Suur, algemeen directeur van Unigarant Verzekeringen, heeft symbolisch een cheque overhandigd aan Ingrid Ludden, Regiocoördinator Noord-Oost Nederland van KWF Kankerbestrijding.

De medewerkers fietsten op twee wielrenfietsen op rollerbanks, waarbij op een groot beeldscherm was te volgen hoe snel ze de Alpe d’Huez in de Franse Alpen beklommen. De spullen waren beschikbaar gesteld door het professionele wielerteam Argos Shimano, waar Unigarant sponsor van is.

Veel medewerkerrs deden een donatie
Iedere medewerker had zelf sponsoren geworven voor het fietsen. Zowel collega’s, familie, vrienden en buren waren gevraagd een bijdrage te leveren. Ze konden per minuut sponsoren of voor een vast bedrag. Veel medewerkers hebben ook gewoon een donatie gedaan in een megacollectebus die op het jubileumfeest stond. Aan het eind van de avond was er € 8.632,45 opgehaald. Dit bedrag is door Unigarant verdubbeld.

Toen Unigarant in 2011 was gestart met de voorbereidingen op het jubileumjaar 2012, was algemeen directeur Jan Hennekam hierbij nauw betrokken. 40 jaar Unigarant moest gevierd worden! Helaas is hij voor het jubileumjaar overleden aan de gevolgen van kanker. Ter nagedachtenis aan hem is het idee ontstaan om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Speciale actiesite

Omdat er nog steeds medewerkers zijn die willen doneren en ook relaties en leveranciers van Unigarant hebben aangegeven een bijdrage te willen doen, heeft Unigarant op de website www.staoptegenkanker.nl een speciale actiepagina aangemaakt. Bij het bedrag dat daarmee wordt opgehaald, wordt nog een bedrag van € 400,- opgeteld. Dat bedrag had Unigarant in mei uitgeloofd als beloning voor de gouden tip die zou leiden tot het terugvinden van de grote, witte, gestolen fiets langs de A28 bij Putten. De gouden tip kwam niet.

Op de foto overhandigt Lidwien Suur (rechts) van Unigarant symbolisch de cheque aan Ingrid Ludden.

Reageer op dit artikel