nieuws

Uitreiking iPads bij AXA

algemeen

Uitreiking iPads bij AXA

In oktober 2011 heeft AXA de aftrap gegeven voor een actie rondom het 5.000.000ste Defender slot jubileum. AXA introduceerde speciaal daarvoor een gelimiteerde Defender Anniversary Editie in een chique titaankleur en speciale lage sleutelafwerking. De dealeractie was zeer succesvol en de limited edition was binnen enkele weken uitverkocht.

 

AMSTERDAM – In oktober 2011 heeft AXA de aftrap gegeven voor een actie rondom het 5.000.000ste Defender slot jubileum. AXA introduceerde speciaal daarvoor een gelimiteerde Defender Anniversary Editie in een chique titaankleur en speciale lage sleutelafwerking. De dealeractie was zeer succesvol en de limited edition was binnen enkele weken uitverkocht.

De bestond eruit dat in de gelimiteerde productieseries willekeurig 5 ‘Gold-plated’ sloten werden toegevoegd. De ontvanger van dit slot is de winnaar van één van de 5 i-Pads die vandaag met een feestelijke bijeenkomst tijdens de FietsVAK 2012 werd uitgereikt. De nieuwe Business Line Director Jan Pieter Brinkman reikte de iPads uit.

De winaars

  • Frensch, Rotterdam
  • Van Iersel, Tilburg
  • De Specht, Berchem (België)
  • Cornelissen, Molenhoek
  • Nijland, ’s-Heerenberg

Pieter Vorsselmans van de Specht uit Berchem is er in ieder geval blij mee. “We hadden er nog niet een, dus deze komt als een hele fijne verrassing.”

Reageer op dit artikel