nieuws

Topsport op dealerdag QWIC

algemeen

Topsport op dealerdag QWIC

Afgelopen week organiseerde QWIC haar vijfde dealerdag. Al vanaf 2006 staat deze dag in het teken van contact, evaluatie, verbetering en vooruitgang. Dit jaar was het thema ‘Topsport’, want werken met elektrische fietsen dat is volgens Qwic topsport.

 

AMSTERDAM – Afgelopen week organiseerde QWIC haar vijfde dealerdag. Al vanaf 2006 staat deze dag in het teken van contact, evaluatie, verbetering en vooruitgang. Dit jaar was het thema ‘Topsport’, want werken met elektrische fietsen dat is volgens Qwic topsport.

Vandaar dat er ook gekozen was voor de locatie van het Topsportcentrum Papendal te Arnhem. “Er zijn nog een veel uitdagingen op het gebied van de elektrische fietsen. Zo neemt de vraag alsmaar toe, terwijl er ook nogal wat technische uitdagingen aan kleven. Tijdens onze dealerdag wilden wij onze dealers wijzen op de voor- en nadelen en hoe je hier het beste mee om kan gaan”, aldus Martijn Wigmans van QWIC.

Groots doorpakken

“Met behulp van verschillende trainingen en achtergrondinformatie willen wij onze dealers verder stimuleren om de belangrijke seizoensmaanden groots door te pakken. Daarnaast is dit hét moment om feedback op onze huidige productenlijn te ontvangen. Wij geven hier gedurende het verdere jaar volop aandacht aan, om de komende jaren nóg sterkere producten neer te zetten.”

Tijdens de dealerdag hield Qwic diverse educatieve workshops. Zo waren er onder andere workshops ‘diagnose stellen’ en ‘verkoop een e-bike’. Bij elke workshop werden de dealers uitgedaagd om de juiste diagnose, reparatie én de snelste tijd neer te zetten.
Zoals altijd in de topsport moet er hard gewerkt worden alvorens de buit binnengehaald kan worden. Stan van Zoevers (zie foto boven) en Mari van VMC Plaza (foto rechts) waren de gelukkige winnaars.

Reageer op dit artikel