nieuws

Terugroepactie Ridley 4Za carbon stem

algemeen

Terugroepactie Ridley 4Za carbon stem

De Belgische fabrikant Race Production, beter bekend onder de naam Ridley, heeft een terugroepactie aangekondigd van een van haar stems. Volgens de fabrikant kan de 4ZA carbon stem scheuren en vervolgens breken.

 

PAAL-BERINGEN (Be) – De Belgische fabrikant Race Production, beter bekend onder de naam Ridley, heeft een terugroepactie aangekondigd van een van haar stems. Volgens de fabrikant kan de 4ZA carbon stem scheuren en vervolgens breken.

Consumenten worden opgeroepen de betreffende stem te laten vervangen door de vakhandelaar. De terugroepactie heeft betrekking op 105 stuks van het type 4ZA die wereldwijd tussen januari 2005 en april 2010 zijn verkocht via de vakhandel en webwinkels.

De stems zijn allemaal zwart en hebben een witte opdruk met de tekst “4ZA Cycling Performance” op het carbon gedeelte van de stem tussen de stuurklemmen en de stuurpen. De lengte van de stems varieert tussen de 90 en 130 millimeter.

Reageer op dit artikel