nieuws

Speciale vakdag Fiets- en Wandelbeurs

algemeen

Speciale vakdag Fiets- en Wandelbeurs

De speciale vakdag van de Fiets- en Wandelbeurs is op vrijdag 10 februari in de Amsterdam RAI. Op de speciale vakdag is de RAI een dag lang het centrum voor iedereen die vakmatig bezig is met fietsen en wandelen.

 

AMSTERDAM – De speciale vakdag van de Fiets- en Wandelbeurs is op vrijdag 10 februari in de Amsterdam RAI. Op de speciale vakdag is de RAI een dag lang het centrum voor iedereen die vakmatig bezig is met fietsen en wandelen.

Voor consumenten is de beurs op 11 en 12 februari geopend. BOVAG staat op de Fiets & Wandelbeurs op het e-bike paviljoen waar consumenten terecht kunnen met vragen over elektrische fietsen. Zij zullen daar, net als op Bike Motion, de BOVAG Koopwijzer voor elektrische fietsen promoten. In de Dagblad Trouw Zaal vindt een symposium plaats over de ‘Meer-Waarde van fiets- en wandelroutes’.

Sprekers

Routes zijn niet alleen waardevol voor fietsers en wandelaars, ze kunnen ook een bijdrage leveren aan de economische bedrijvigheid in een regio. Sprekers uit binnen- en buitenland laten voorbeelden hiervan de revue passeren. De aangrenzende Ruby Lounge vormt het decor voor de eerste workshop voor fiets- en wandeltoerisme. Verkeersbureaus en reisaanbieders presenteren daar hun fiets- en wandelarrangementen aan de pers, touroperators en overige vakbezoekers.

Heeft u geen uitnodiging ontvangen voor de Vakdag maar wilt u deze toch bezoeken? Mail dan een verzoek naar stefan@holcusbuiten.nl. De toegang is gratis. Voor meer informatie over de Vakdag en het programma: www.fietsenwandelbeurs.nl (gedeelte voor exposanten, onder het kopje Vakdag).

Reageer op dit artikel