nieuws

Sparta geeft dealer prijs op FietsVAK

algemeen

Sparta geeft dealer prijs op FietsVAK

2-Wielercentrum Kloppenburg uit Dronten kreeg vandaag op de FietsVAK een waardecheque voor een weekend weg in Hotel New York overhandigd door Sparta. Kloppenburg deed mee aan het zogeheten Actiefietsen initiatief van Sparta.

 

AMSTERDAM – 2-Wielercentrum Kloppenburg uit Dronten kreeg vandaag op de FietsVAK een waardecheque voor een weekend weg in Hotel New York overhandigd door Sparta. Kloppenburg deed mee aan het zogeheten Actiefietsen initiatief van Sparta.

Sparta rayonmanager Nazif Cam overhandigde de waardecheque voor een weekend weg voor twee personen aan 2-Wielercentrum Kloppenburg. De dealer was aangenaam verrast: “We hebben meegedaan om het eens te proberen maar hadden totaal niet verwacht dat we zouden winnen.”

Speciale actiemodellen van Sparta

Bij opname van een of meer van de vier verschillende actiefietsen van Sparta, scherp geprijsde, speciale modellen, maken dealers kans op diverse prijzen. De actie loopt nog een aantal weken door, meedoen kan via de speciale website.

Reageer op dit artikel