nieuws

Shimano Dura-Ace 9000 en 9070 persintroductie

algemeen

Shimano Dura-Ace 9000 en 9070 persintroductie

Shimano introduceerde vorige maand de nieuwe Dura-Ace 9000 en 9070 groep voor de Europese pers. Shimano heeft er alles aan gedaan de verschillende componenten lichter en stijver te maken en het bedieningsgemak nog verder te vergroten. In onderstaande video ziet u hoe de nieuwe Dura-Ace groep aan de pers werd voorgesteld.

NUNSPEET – Shimano introduceerde vorige maand de nieuwe Dura-Ace 9000 en 9070 groep voor de Europese pers. Shimano heeft er alles aan gedaan de verschillende componenten lichter en stijver te maken en het bedieningsgemak nog verder te vergroten. In onderstaande video ziet u hoe de nieuwe Dura-Ace groep aan de pers werd voorgesteld.

Alle technische specificaties van de nieuwe 2013 Shimano Dura-Ace groep vindt u in het juni/juli-nummer van Tweewieler. Deze verschijnt op 22 juni.

Reageer op dit artikel